Subsidies en leningen: De energieprestaties van uw huis verbeteren

Ontvang een basisbonus van € 500
op uw thermodynamische ketel

Wanneer u een thermodynamische ketel installeert, hebt u, naast de aanzienlijke besparingen die u zult realiseren, recht op een bonus “warmtepomp voor sanitair warm water”. Deze steun begint bij 500 euro en kan oplopen afhankelijk van het gezinsinkomen. 

Ontvang een basisbonus van € 500 op uw warmtepomp

Profiteer van een basispremie van 500 euro voor de installatie van een warmtepomp. De steun “warmtepomp voor verwarming” wordt toegekend volgens uw inkomenscategorie en kan oplopen tot 6.000 euro. Ontdek alle details en voorwaarden van de premies op energie.wallonie.be.

Profiteer van een belastingvermindering voor de installatie van een oplaadpunt.

Het is mogelijk om vanaf 1 september 2021 te profiteren van een belastingvermindering (tot 1.500 euro) voor de installatie van een elektrische laadpaal. Onder bepaalde voorwaarden:

Hoe krijg je de
Renopack lening tegen 0%?

Om van de Renopack-lening tegen 0% te kunnen genieten, moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan:

Eigenaar zijn van een woning in Wallonië die minstens 15 jaar geleden voor het eerst werd bewoond.

Ontdek alle details van de lening op Voordeel van Rénopack

Om uw aanvraag in te dienen, schrijft u zich in op www.swcs.be , verzamelt u de nodige documenten, wordt uw dossier geanalyseerd en na goedkeuring kunt u aan de slag!

Krijg groen krediet!

Een groen krediet is een lening die wordt toegekend voor het uitvoeren van werkzaamheden of verbouwingen om de energieprestaties van uw woning te verbeteren.
Er is de Rénopack-lening en de groene lening die door de desbetreffende bank wordt verstrekt.

De groene lening is een lening tegen een laag tarief die wordt toegekend voor het uitvoeren van werkzaamheden of verbouwingen die erop gericht zijn de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het tarief van dit krediet wordt vastgesteld door de banken. Afhankelijk van de bank varieert deze rentevoet van 1,29 tot 1,80% en wordt gespreid over een periode van maximaal 10 jaar.

Deze lening wordt verstrekt voor de installatie van zonnepanelen, een thermodynamische ketel, een warmtepomp en voor een reeks andere groene installaties.

Om deze lening te verkrijgen, neemt u contact op met een adviseur van uw persoonlijke bank.

Hier kunt u ons laatste project zien.

Mening van klanten

Je voulais juste vous faire part d'un petit mot et vous faire savoir que vous faites un très bon travail. Je suis heureux d'avoir décidé de travailler avec vous. C'est.

Joe Donald

"Experience at the top. Already recommended several times around me and unanimous opinions. Competent and professional staff. Neat installation. Everything was perfect from the installers. The installation was validated in.

Stefanie Rashford
Top Coach

we are very  satisfied with the company Solar Solutions. Good value for money..

Patric Stone
Freelancer

Request a quote

Request a quote