Het installeren van zonnepanelen
zal uw elektriciteitsrekening verlagen
.

Wie zijn we?

Al meer dan 2 jaar legt Solaris Solutions zich toe op de installatie van uw fotovoltaïsche zonnepanelen in Wallonië. Onze interne teams bestaan uit de beste professionals om u een succesvolle ervaring te garanderen vanaf de eerste beoordeling tot de dienst na verkoop.

500K

Puissance installée totale

500K

2

Ans d’expérience

2

7

Professionnels dans l’équipe

7

3K

Onze klanten wereldwijd

3K

Waarom fotovoltaïsche zonnepanelen?

In een tijd waarin duurzaam produceren en consumeren een wereldwijde prioriteit is geworden, krijgen fotovoltaïsche panelen hun volle betekenis. Ze zijn rendabeler dan ooit en stellen u in staat uw energiefactuur te verlagen. Bovendien biedt de installatie van zonnepanelen de mogelijkheid om energieautonomie te verwerven.

Gebruik de kracht van zonne-energie
en bespaar uw geld

Energieoplossingen voor bedrijven

Solar Solutions breidt haar energietransitie missie uit naar professionals door oplossingen op maat aan te bieden voor uw bedrijf of industrie..

Investeer nu in hernieuwbare energie om uw energiekosten voor de komende 25 jaar onder controle te houden! Fotovoltaïsche panelen zorgen voor uitstekende prestaties en grote besparingen op uw elektriciteitsfactuur terwijl uw bedrijfskosten dalen.

Here you can see our latest projects

Zonne-energie is een onuitputtelijke en gratis bron

Zonne-energie is een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om lokaal elektriciteit te produceren. De middelen die nodig zijn om elektriciteit op te wekken zijn overal ter wereld gratis beschikbaar, en de productie zelf heeft geen invloed op de gezondheid of het welzijn van mensen.

  • Bereken het potentieel van zonne-energie
  • We zullen een zonne-energiecentrale ontwerpen en bouwen

gratis offerte aanvragen

Mening van klanten

Je voulais juste vous faire part d'un petit mot et vous faire savoir que vous faites un très bon travail. Je suis heureux d'avoir décidé de travailler avec vous. C'est.

Joe Donald

"Experience at the top. Already recommended several times around me and unanimous opinions. Competent and professional staff. Neat installation. Everything was perfect from the installers. The installation was validated in.

Stefanie Rashford
Top Coach

we are very  satisfied with the company Solar Solutions. Good value for money..

Patric Stone
Freelancer
..
..
..
..
..
..

Request a quote

Request a quote