De omvormer

de sleutel tot een efficiënte fotovoltaïsche installatie!

De invertor
sleutel tot een efficiënt fotovoltaïsch systeem!

Om te kunnen worden gebruikt, moet de gelijkstroom die door de fotovoltaïsche panelen wordt geproduceerd, worden omgezet in wisselstroom. Dit is de rol van de omvormer.

Het belang van de keuze van de omvormer thuis!

De omvormer is een fundamenteel element in de productie van uw elektriciteit. Het komt in de vorm van een doos. Solaris solutions werkt alleen met de grootste omvormermerken zoals SMA, de nummer 1 in de wereld.

Kies de omvormer bij ons!

In een tijd waarin duurzame productie en consumptie een wereldwijde prioriteit is geworden, zijn fotovoltaïsche panelen zinvol. Zonnepanelen zijn rendabeler dan ooit en stellen u in staat uw energierekening te verlagen. Bovendien biedt de installatie van zonnepanelen de mogelijkheid om energie-autonomie te verkrijgen.

Onze technische adviseurs analyseren samen met u uw elektriciteitsverbruik en stellen een kostenraming op die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wij optimaliseren uw fotovoltaïsche installatie in functie van de oriëntatie van uw dak om de best mogelijke productie te bekomen.

Een professioneel bedrijf met interne teams die tot uw dienst staan voor de installatie, inbedrijfstelling en opvolging van uw zonnepaneleninstallatie

Hier kunt u ons laatste project zien.

Mening van klanten

Je voulais juste vous faire part d'un petit mot et vous faire savoir que vous faites un très bon travail. Je suis heureux d'avoir décidé de travailler avec vous. C'est.

Joe Donald

"Experience at the top. Already recommended several times around me and unanimous opinions. Competent and professional staff. Neat installation. Everything was perfect from the installers. The installation was validated in.

Stefanie Rashford
Top Coach

we are very  satisfied with the company Solar Solutions. Good value for money..

Patric Stone
Freelancer

Request a quote

Request a quote