Gebruik de kracht van zonne-energie
en bespaar uw geld
!

Solaris Solutions: Partner van uw energietransitie

Al meer dan 2 jaar legt Solaris Solutions zich toe op de installatie van uw fotovoltaïsche zonnepanelen in Wallonië. Onze interne teams bestaan uit de beste professionals om u een succesvolle ervaring te garanderen vanaf de eerste beoordeling tot de dienst na verkoop.

Ondersteuning van A tot Z
100%
Prestaties
100%
Transparantie
100%

Gebruik de kracht van zonne-energie en bespaar uw geld

+32 4 295 40 63

Onze geschiedenis

Solaris Solutions werd opgericht in 2020. De ambitie was om het concept van positieve energie en autonoom huis van de intelligente en hernieuwbare energietransitie te ontwikkelen.

Solaris Solutions is vandaag aanwezig in de volgende sectoren: fotovoltaïsch, bouw en renovatie, dakbedekking, isolatie, schrijnwerkerij en verwarming. Dankzij de ervaring van onze manager en de hoge kwalificatie van onze interne teams is Solaris Solutions gepositioneerd als een centrum van kennis en expertise in de sector van de hernieuwbare energie.

 

  • Lange tijd te gebruiken Solaris Solutions maakt een langdurig gebruik door de consument mogelijk. Het is de beste manier om energie te besparen.
  • Onderhoudsdiensten Solaris Solutions maakt het beste gebruik van onderhoud mogelijk voor haar consumenten.
  • Hernieuwbare energie Met Solaris Solutions kan de energie door de consumenten worden hergebruikt om u de goedkope stroom te leveren.
  • Voor vele doeleinden Solaris Solutions bespaart de elektriciteit door de zonne-energie te leveren voor verschillende doeleinden.

500K

Totaal geïnstalleerd vermogen

500K

2

Jaren ervaring

2

7

Professionals in ons team

7
gallery the projects

Here you can see our latest projects

Mening van klanten

Je voulais juste vous faire part d'un petit mot et vous faire savoir que vous faites un très bon travail. Je suis heureux d'avoir décidé de travailler avec vous. C'est.

Joe Donald

"Experience at the top. Already recommended several times around me and unanimous opinions. Competent and professional staff. Neat installation. Everything was perfect from the installers. The installation was validated in.

Stefanie Rashford
Top Coach

we are very  satisfied with the company Solar Solutions. Good value for money..

Patric Stone
Freelancer
..
..
..
..
..
..

Request a quote

Request a quote